Wie ben ik?

Even voorstellen..

Ik ben Marion Voskuil, getrouwd, moeder van vier bijna volwassen kinderen. In 1987 ben ik afgestudeerd als oefentherapeute Cesar. In dit mooie vak heb ik twintig jaar met veel plezier gewerkt, waarvan de laatste 5 jaar als psychosomatisch oefentherapeut. Hierbij heb ik  veel mensen behandeld met hyperventilatie, angst- en paniekklachten, overspannenheid, burn-out en andere stress-gerelateerde klachten. Ook gaf ik groepslessen ontspanning. Toe aan verandering heb ik in 2016 besloten de switch te maken naar coaching en ben ik gestart met opleiding Coaching Basics bij Europees Instituut. Na het certificaat Coach Practitioner te hebben behaald, volg ik nu het verdiepingsjaar tot Master Coach.

Tijdens deze studie ben ik er nog meer van doordrongen geraakt hoe uniek een ieder is en hoe belangrijk het is dat je mag zijn wie je bent.  Jezelf die ruimte geven in wie je bent, dat geeft lucht, dat is een verademing! Tijdens de opleiding ga je zélf ook door dit leerproces heen, met alle ups en downs. Dit heeft me een rijker mens gemaakt en mij veel bagage gegeven om de ander beter te begrijpen en te kunnen ondersteunen in zijn of haar leerproces.

Wat mij als mens karakteriseert: ik ben rustig, vriendelijk, zorgvuldig, betrokken en heb altijd een luisterend oor. Belangrijke waarden in mijn werk als coach zijn voor mij integriteit, respect, oprechtheid en gelijkwaardigheid. Het geeft me veel voldoening om samen tot nieuwe inzichten te komen die de ander verder brengt.

Marion Voskuil

Coach in persoonlijke ontwikkeling, stress management en ontspanning