Individuele coaching

Bij individuele coaching ondersteun en begeleid ik je in het behalen van je zelf gekozen doelen.

Misschien voel je je vaker gespannen dan je lief is? Of heb je het gevoel dat je de grip kwijt bent, door alles wat er van je gevraagd wordt? Of sterker nog, het gevoel dat je helemaal vast zit? Dan is dit misschien het moment om aan coaching te denken. We leven in een tijd waarin ontwikkelingen in hoog tempo voortrazen. Sta eens stil. Neem tijd voor jezelf! Click hier hoe een coaching traject eruit ziet.

Veel mensen hebben last van stress. Dit uit zich vaak zowel lichamelijk als geestelijk. Voorbeelden van stresssignalen zijn: vermoeidheid, rusteloosheid, hoofdpijn, een verminderde concentratie, snel geïrriteerd zijn, slechter slapen, piekeren etc. Je denkt dat het wel  meevalt en hoopt dat dit weer vanzelf over zal gaan. In werkelijkheid is de kans veel groter dat de klachten steeds meer toenemen en je hierin vast komt te zitten. Click hier als je meer wilt weten over stressmanagement.

Herken je jezelf hierin? Dan is het tijd voor actie. Gerichte coaching kan je helpen meer grip te krijgen op je situatie en de problemen waar je tegen aanloopt. Samen aan de slag  om dingen anders aan te gaan doen of op te ruimen. Zo ontstaat er weer ruimte voor groei en meer kleur in je leven. Graag wil ik deze uitdaging met je aangaan!

Lees hier waar verAdeming je zoal bij kan helpen.

Marion Voskuil

Coach in persoonlijke ontwikkeling, stress management en ontspanning